Barion Pixel

Herbál masszázs tanfolyam

Jelenlegi állapot
Nincs beiratkozva
Ár
39000
Kezdés

Köszönjük, hogy online masszázs képzésünket választottad! A képzés sikeres elvégzése érdekében az alábbi tanácsokkal szeretnénk segíteni:

– Lehetőség szerint minél nagyobb képernyőn nézd végig a videókat, különösen gyakorlás közben! Ne csak a masszőr kezére figyelj a fogásoknál, hanem nézd meg alaposan az animációkat is! Mindig olvasd el a leckék szöveges anyagait, fontos dolgokat írtunk le bennük. Ez különösen a masszázskezelés általános ismereteire és a herbál masszázs bevezetőjére igaz.

– A videókat tematikus részletekre osztottuk, így könnyen meg fogod találni azokat az ismereteket, amelyekre éppen szükséged van vagy azokat a fogásokat, amiket éppen gyakorolni akarsz.

– Jó ötlet, ha a masszázsalanyod kezelése közben vezeték nélküli fülhallgatóval hallgatod a videók hangját, és néha-néha rápillantasz közben a képernyőre is. Így könnyebben belejössz a kezelés ritmusába, és a masszázsalanyodnak is sokkal kellemesebb lesz a gyakorlás.

– FONTOS: a herbál masszázs gyakorlása során SOHA ne használj olyan fogásokat, amelyeket nem ennek a tanfolyamnak a tananyagából tanultál!

– Figyelj a tiltott zónákra és a labdacsok megfelelő hőmérsékletére is!

Örömteli, jó tanulást és sikeres kezeléseket kívánunk!