Barion Pixel

Herbál masszázs online tanfolyam (videós és szöveges tananyag)

39 000 Ft

Online herbál masszázs tanfolyamunk megvásárlása után:

– A tanfolyamot ÖNÁLLÓAN végzed, senkire nem kell várnod, a saját tempódban haladhatsz

– Azonnal saját felhasználói fiókot kapsz, benne a tanfolyam teljes anyagával, minden videóval és szöveges tartalommal

– Egyszerre két eszközről is bejelentkezhetsz, nézheted a tartalmakat TV-n, laptopon, tableten vagy telefonon is

– A tananyaghoz KORLÁTLANUL hozzáférsz, bármikor tanulhatsz, ismételhetsz vagy gyakorolhatsz a képzés segítségével

– A tanfolyamhoz készülő frissítéseket, új tartalmakat azonnal és INGYENESEN megkapod

– Fiókodat bárhonnan elérheted, ahol van internet, semmit sem kell a gépedre/telefonodra telepítened a használatához

A herbál masszázs ötvözi a masszázs és a megfelelő kombinációban összeállított gyógynövények jótékony hatásait. A szakszerűen előkészített herbál-labdacsokkal kíméletesen, de hatékonyan tudjuk kezelni a fáradt izomterületeket, miközben a meleg hatására a gyógynövények hatóanyagai a bőrön át a mélyebb rétegekbe jutnak.
Az online képzésen megtanulhatod a herbál masszázs fogásainak helyes kivitelezését és a gyógynövényekkel megtöltött labdacsok elkészítését is.

A tanfolyam megvásárlásakor online oktatási felületünkön létrehozunk neked egy személyes fiókot, ahol bármikor és bármennyiszer megnézheted a tanfolyam anyagát képező 13 videót, és így korlátlanul gyakorolhatod a kezelés minden elemét. A tananyaghoz részletes szöveges ismertetők és animált ábrák is tartoznak. Nagy előnye ennek az oktatási módszernek, hogy a videók segítségével a saját időbeosztásodnak és tempódnak megfelelően haladhatsz a képzés során.

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, mivel kitérünk a masszázskezelések általános szabályaitól kezdve a gyakorlati fogások erősségén és irányán keresztül minden lehetséges kérdésre.

Az online elvégzett tanfolyamról természetesen nem tudunk tanúsítványt kiállítani, viszont stúdiónkban lehetőséget nyújtunk arra, hogy személyes konzultáció és gyakorlatban bemutatott kezelés után kiállítsuk a tanúsítványt azoknak, akik az online képzést megvásárolták és elvégezték. A tanúsítvány kiállítása ezekben az esetekben INGYENES.

A herbál masszázs online tanfolyam megvásárlása 3 egyszerű lépésből áll:

- Tedd a terméket a kosaradba és a pénztár oldalon fizesd ki!

Fizetni KIZÁRÓLAG bankkártyával tudsz, a Barion biztonságos online fizetési felületén. A rendszer elfogadja a külföldi és a magyar bankok kártyáit egyaránt.

- A vásárlásról emailben kapsz visszaigazolást és számlát is. A rendszer a vásárlással egyidejűleg létrehoz neked egy saját fiókot az online oktatási felületen. Emailben megkapod a belépéshez szükséges jelszót is.

- Az emailben kapott linkre kattintva be tudsz lépni a fiókodba, és máris kezdheted a tanulást!

FONTOS: a felhasználói fiókodon keresztül bármikor megnézheted bármelyik videót, elolvashatod bármelyik szöveges tananyagot és segítségükkel gyakorolhatod a labdacsok elkészítését és a fogások helyes kivitelezését. A tanfolyamhoz érkező frissítéseket, illetve a későbbiekben megjelenő kiegészítéseket automatikusan és azonnal megkapod. A fiókod szándékaink szerint KORLÁTLAN ideig a rendelkezésedre áll. (A Laus Vita Kft. minden online képzést vásárló számára biztosítja a tanfolyamok anyagaihoz való hozzáférést lehetővé tévő személyes fiókok elérhetőségét a vásárlástól számított LEGALÁBB 3 (három) éven keresztül. A vis maior eseteket leszámítva a személyes fiókok ezen időszak alatt biztosan a vásárlók rendelkezésére állnak.)
Ha további online tanfolyamokat vásárolsz, akkor azok teljes tananyaga is a fiókodba kerül, és azokhoz is megkapsz minden később megjelenő tartalmat.

A vásárlással egy oktatási szolgáltatást vásárolsz, ezzel a hatályos jogszabályoknak megfelelően lemondasz az elállás jogáról (ÁSZF 6. 5. a pont).

Ha bármilyen problémád vagy kérdésed van, elérheted ügyfélszolgálatunkat Facebook oldalunkon!

A herbál masszázs online tanfolyam 13 videóból áll:

A masszázskezelés: általános tudnivalók - 26:34

Herbál masszázs bevezetés - 26:00

1. lecke: Simítások a háton - 17:31

2. lecke: Körkörös dörzsölések a háton - 19:01

3. lecke: Simítások a vádlin - 10:16

4. lecke: Körkörös simítások a vádlin - 11:09

5. lecke: Simítások a combon - 12:29

6. lecke: Körkörös dörzsölések a combon  - 12:23

7. lecke: Masszírozás herbál labdaccsal a lábon - 06:17

8. lecke: Filmréteg képzése a lábon - 05:36

9. lecke: Masszírozás herbál labdaccsal a háton - 12:46

10. lecke: Filmréteg képzése a háton - 05:06

Teljes herbál masszázs kezelés - 1:14:24

Az online tanfolyamok megvásárlására Általános Szerződési Feltételeink és Adatkezelési Tájékoztatónk vonatkozik.